08 - 519 72 202
info@flugfiskebosnien.se

Våra boenden

Hos oss bor du alltid i moderna boenden oavsett vilket typ av boende som du väljer

Hotel Kljuc

Fyrstjärnigt hotell i staden Kljuc som erbjuder allt ett nytt och modernt hotell har. Här bor ni bekvämt och nära till affärer och kvällsnöjen. 

Bungalow Kljuc

Härliga och moderna bungalows som ligger en bit utanför stan längst Sana floden. Njut av lugnet och kliv direkt i vattnet för morgonfiske!

Privat boende

Vi erbjuder en rad privata bostäder, allt från lägenheter till villor. Kontakta oss för önskemål så skickar vi förslag på lediga boenden.

Fjällstuga i modern stil.

Unikt boende på berget Oštrelj (1040m över havet) i Bosanski Petrovac. Här bor ni avskilt i naturen bland majestätiska granar och fantastisk natur. Stugan är nybyggd för säsongen och har ett sovrum med kingsize säng på nedervåningen, ett stort sovrum med kingsize säng och extra säng på övervåningen samt en stor bäddsoffa i vardagsrummet.

Stugan håller en hög standard och har alla bekvämligheter som kan tänkas att behövas inkl. ett spabad ute där ni kan slappna av på kvällen och diskutera dagens fångst. 

Utöver fiske erbjuder Oštrelj en rad mountainbike stigar (cyklar finns att tillgå), vandringsleder, ett ski-center samt en storslagen granskog med frisk och ren luft. I Oštrelj finns även en restaurang och i orten Bosanski Petrovac 15min bort så hittar ni supermarkets, restauranger/barer m.m.