08 - 519 72 202
info@flugfiskebosnien.se

Bosnien – Hercegovina

Bosnien och Hercegovina har en mycket lång och rik historia av flugfiske och nämns i G.E.M Skues “Turco som flugfiskare” från 1897. Han beskrev en stor gästfrihet som han mötte på varje plats han besökte, och detta har inte förändrats under tiden. Besökande flugfiskare behandlas med respekt och vänlighet som är svår att hitta någonstans.

Bosnien och Hercegovina erbjuder fantastiska flugfiskemöjligheter: enorm harr, vacker öring, stora regnbågar och den största attraktionen av allt: Donaulax (HuchoHucho).

Vi fiskar främst i nord-västra Bosnien där ni har möjlighet att bl.a fiska på Una, Sana, Ribnik och Sanica floderna för att nämna några.

Vad ingår?

När du bokar din resa med oss ingår nästan allt så att du kan fokusera på det viktigaste, FISKET! Utöver grundpaketet erbjuder vi en rad andra upplevelser som ex. utflykt till Una Nationalpark, rafting m.m.

Flyg till och från Bosnien ingår ej och bokas enklast med Ryanair eller Wizz Air som har avgångar från Stockholm, Göteborg och Malmö till Banja Luka.

Bokningsförfrågan

Bokningsförfarandet sker i tre enkla steg:

1

SKICKA IN FÖRFRÅGAN

Använd formuläret nedan för att skicka bokningsförfrågan till oss. Viktigt att ni fyller i antal personer samt vilka datum ni planerar att komma. 

2

FÅ ERBJUDANDE

Ni kommer inom ett par dagar att få ett erbjudande från oss med exakt pris för er förfrågan. 

3

BEKRÄFTELSE

Vid accept betalar ni in 30% av resans pris i deposition och erhåller bekräftelse på resan. Slutbetalning sker 30 dagar före ankomst. 

Bokningsförfrågan

Använd förmuläret nedan för att skicka en bokningsförfrågan.